Spara tusenlappar på din BMW

Ett premium-märke som BMW eller stora SUV:ar har ofta höga försäkringspremier. Här är det enkelt att spara tusenlappar. Paydrive erbjuder bilförsäkring där premien baseras på hur du kör – och hur långt.

Fina bilar med högt anseende och starkt varumärke är ofta dyra att försäkra. Onödigt dyra, kan man tycka. De flesta försäkringsbolagen skapar en genomsnittlig profil för att bestämma en premie – där ålder, bostadsort och inte minst bilmärke spelar en avgörande roll. Däremot vägs inte din individuella körförmåga eller ditt körmönster in.
– Borde inte alla vilja ha en försäkringspremie som är individuell och som baserar sig på ens bilkörning? Det tycker vi. Det är därför Paydrive finns, säger företagets vd Andreas Broström. Genom bilboxens inbyggda sensorer registreras dina körvanor och riskfaktorer, till exempel hur mycket du kör, hur snabbt du kör och hur du planerar din körning. På så sätt kan man själv påverka beloppet på försäkringspremien. Och man betalar bara för de körda milen! Sedan spelar det mindre roll vad det är för bilmärke. Många som äger ett ”prestigemärke” använder kanske inte sin bil så ofta – men betalar ändå en hög premie. Med Paydrive finns mycket pengar att spara när det handlar om bilförsäkringen – pengar som går att ha mycket roligare för. Paydrive-appen erbjuder också återkoppling på körningen så att man enkelt kan utläsa vad man bör göra annorlunda i sin körning för att sänka sin premie.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.