Paydrive först med smart bilförsäkring

Paydrive blir först i Sverige med ny bilförsäkring som kallas betala-som-du-kör. Betala-som-du-kör är en smart bilförsäkring. Bilen kopplas upp med en liten dongel och vipps kan premien sättas i realtid beroende på dina körvanor, månad efter månad, utan bindningstid. Istället för vanlig försäkring som baserar premien på en genomsnittlig förare. Det blir bäst för dig som kör lite eller hyfsat lagligt. Sämre blir det för den som kör som en biltjuv, för då går premien upp.

I en vanlig bilförsäkring baseras premien på en genomsnittlig. I genomsnittet finns en massa fartdårar som ofta orsakar dyra skador. Dessa förare gör att din premie går upp. Men sekunden du kopplar in Paydrives dongeln i bilen betalar du istället en rättvis premie baserat på din egen användning av bilen. Dongeln baserar premien på hur många mil du kör din kör och dina körvanor. På så sätt slipper du betala för mil du inte kör. Dina körvanor omvandlas till en score mellan 0-100 där 100 är bäst. Vips var vi Sveriges rättvisaste premie. Dessutom får du tillgång till flera användbara digitala tjänster så som körjournal, positionering av din bil, feed back på din körning m.m. Ju lugnare du kör desto billigare blir bilförsäkringen. Detsamma gäller när bilen står still. Då går premien ner till minimum eftersom bilen är utsatt för mindre risk. Försäkringen blir upp till 50% billigare för många av våra kunder. Ett digitalt försäkringbolag gör det billigare för kunden genom många olika aspekter. För det första så är nästan alla processer automatiserade. Datorer och försäkringssystem talar med varandra helt utan mänsklig inblandningen. Dessutom sker all korrespondens med kunden via e-post och SMS istället för pappersbrev som konventionella försäkringbolag helt uteslutande använder. Genom att eliminera all pappershantering sparar vi både miljö och pengar. Pengarna vi sparar går direkt till våra kunder i form av en billigare, bättre tjänst som är anpassad till hur det moderna samhället fungerar idag. Smart va!?Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.