Jämför bilförsäkring - Minska dina kostnader

Försäkringsgivare: Gjensidige - En av nordens ledande försäkringskoncerner.

Gjensidige är försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring. Detta innebär att det är Gjensidige som står för försäkringsrisken och ser till att skador ersätts via Paydrive. Gjensidige är en av nordens ledande försäkringskoncerner och är noterat på Oslobörsen.

Paydrives kompletta helförsäkring

I vår kompletta helförsäkring ingår trafik, delkasko och vagnskada. Även självriskreducering vid djurkollision ingår alltid. Våra konkurrenskraftiga självrisker ser ni här nedan.

Självrisker

-Djurkollision: 0 kr
-Trafikskada: 1 000 kr
-Stöld: 1500 kr
-Maskin*: 1 500 kr
-Räddning: 1 500 kr
-Rättskydd: 1 500 kr
-Brand: 1 500 kr
-Stenskott: 0 kr
-Glasruta 1 500 kr
-Vagnskada: 4 000 kr

*Maskinskada gäller bilar yngre än 10 år gamla och fordon som körts under 12 000 mil.
Vi värnar din integritet. Datan som bilboxen registrerar är din egen och används endast för att kunna ge dig ett rättvisare pris. Datan kan aldrig användas mot dig vid olycka eller överträdelser vid skada på dig eller på bilen. Paydrive får alltså inte gå in i och titta på din kördata för att utreda en skadehändelse.
Eftersom vår försäkring varken har bindningstid eller uppsägningstid måste vi stäva efter att erbjuda Sveriges bästa och snabbaste skadehantering. Det bolag som utbetalar är Paydrives försäkringsgivare: Gjensidige, en av nordens ledande försäkringskoncerner.

-Skadejour dygnet runt.
-Enkelt anmäla skada digitalt eller via telefon.

Räkna och försäkra


/mån

(300 mil/år)

(Läs mer)
(Läs mer)


(Lugn körstil)
0:- /år

Inkörningsperiod

De första 3 månaderna betalar du endast den fasta kostnaden. Du kan i lugn och ro lära dig hur dina körvanor påverkar priset. I appen och dina månadsrapporter ser du hur du ligger till.

Vi bjuder alltså på milkostnaden i tre månader.

Värde: 0:-

Tillägg/Personliga val


Försäkringsgivare:
En av nordens ledande försäkringskoncerner.


Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.