Paydrive - Digital bilförsäkring

Paydrive erbjuder en ny sorts digital bilförsäkring. Vad är egentligen skillnaden mellan en digital och en vanlig bilförsäkring och i vilka aspekter är digital bilförsäkring bättre?

En digital bilförsäkring gör det billigare för kunden genom många olika aspekter. För det första så är nästan alla processer automatiserade. Datorer och försäkringssystem talar med varandra helt utan mänsklig inblandning. Dessutom sker all korrespondens med kunden via e-post och SMS istället för pappersbrev som konventionella försäkringbolag helt uteslutande använder. Genom vårt helautomatiserade försäkringssystem är det lätt att få ett pris och bli kund. Det gör också att vi är väldigt få medarbetare som kan hantera stora processer. Processer som i vanliga försäkringbolag kräver betydligt fler personal. Betalningen sker bara via kort som på Spotify eller Netflix. Kunderna tycker att det är smidigast. Genom att eliminera all pappershantering sparar vi både miljö och pengar. Pengarna vi sparar går direkt till våra kunder i form av en billigare, bättre tjänst som är anpassad till hur det moderna samhället fungerar idag. Hela införsäkringen är idag helt automatiserad, man på några sekunder få en premie via vår hemsida. Vår första produkt betala-som-du-kör. Vi kallar den för digital bilförsäkring. Premien baseras på det faktiska användandet av bilen i realtid. Du betalar bara för milen du kör och dina egna riskfaktorer. Det är en smart bilförsäkring helt enkelt.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.