Ändrad debiteringsrutin i februari
Den 3 februari gick Paydrive över till att debitera försäkringspremien i början av månaden. Tidigare debiterades premien den 26:e i månaden. Detta innebär att månadspremien för januari debiterades 26 januari och månadspremien för februari debiterades 3 februari. Fortsättningsvis debiteras månadspremien den 3:e i månaden. Nästa debitering blir 3 mars.

Vi gör denna övergång för att det ska bli en snabbare och tydligare koppling mellan hur du kört och vad du betalar. Sedan november har vi informerat i alla utskick att denna övergång sker i samband med faktureringen 26 januari och 3 februari. Vi förstår att detta kan orsaka besvär. Men hoppas att ni kan ha överseende med det och kan ha förståelse för skälen till förändringen.

Läs mer (Därför ändrar Paydrive fakturarutin)

Kontakta oss

Kundtjänst Öppettider:
Mån-fre 09.00-17.00
Telefonsupport:
08-411 02 00
Mailsupport:
info@paydrive.se

Välj snabbval:Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.