Familjer med små barn är vinnare med nya bilförsäkringen

Småbarnsföräldrar har ofta bil – men vissa kör sällan och många försiktigt. Därför betalar de flesta alldeles för mycket för sin bilförsäkring. Med Paydrive däremot betalar man bara för de mil man faktiskt kör!

De traditionella bilförsäkringarna tar inte särskilt mycket hänsyn till hur mycket du använder din bil när de räknar fram din premie. Uppstickaren Paydrive satsar på en helt annan och mer individuell affärsmodell. Där betalar man bara för hur man kör, och för hur mycket eller lite man använder sin bil.
– Den som kör lugnt och få mil kan halvera sin försäkringspremie med oss, säger Andreas Broström, vd för Paydrive, och fortsätter:
– Det traditionella sättet att bestämma premien för en bilförsäkring har inte så mycket med din individuella körförmåga att göra. Det tycker vi är fel. En stor förlorare bland de traditionella bilförsäkringarna är därför småbarnsföräldrar. Många av dem har bil, men en del använder den relativt sällan. Och många småbarnsföräldrar har ofta barn i bilen när de kör, och därför brukar de klassas som trygga och säkra förare. Just den typen av bilförare vill Paydrive belöna. Genom en dosa i bilen mäts körbeteende, hur man håller hastigheten och givetvis hur långt man kör. Sedan betalar man sin premie efter det.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.