Billig bilfösäkring - för den som kör säkert


Betalar du en hög försäkringspremie – trots att du är en trygg och säker förare? Då bör du överväga att byta bolag. Paydrives försäkringar gynnar alla skötsamma förare.

De vanliga bilförsäkringarna baserar sin premie på en genomsnittlig förare – vilket betyder att många skötsamma bilister är med och betalar för de mer våghalsiga förarnas skador.
– Att alla förare betalar lika mycket för en given försäkring är orättvist. Till exempel står män för fyra av fem trafikbrott. Vi startade Paydrive för att vi vill att det ska löna sig att köra säkert och med den teknik vi tagit fram så blir det möjligt, säger Andreas Broström, vd för Paydrive. Via en bilbox som enkelt och på 30 sekunder kopplas in i bilens serviceuttag (finns i alla bilar och oftast under ratten) kan Paydrive mäta hur man håller hastigheten, hur hårt man gasar och bromsar, samt hur långt man kör. Därefter beräknas premien fram.
– Vi tycker att den som kör lagligt är värd en lägre premie. Så enkelt är det. Konkurrensen på försäkringsmarknaden är jättedålig – fyra stora bolag har 92 procent av kunderna. Vårt system ökar trafiksäkerheten. Vi kan se att vi har betydligt lägre skadeprocent än vad som är standard i branschen. Allt fler ansvarsfulla bilägare och förare väljer oss, säger Andreas Broström.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.