Billigaste försäkringen - för den som kör bilen sällan

Använder du din bil sällan – men tvingas ändå betala en dyr försäkring? Det behöver du inte göra längre. Med Paydrive betalar du bara för din faktiska körsträcka.

De traditionella bilförsäkringarna baserar sina premier på en genomsnittlig förare. Det kan upplevas som orättvist eftersom det finns massor av människor som bara använder sin bil ibland.
Paydrives affärsidé är enkel och har gjorts möjlig tack vare ny teknik. En så kallad bilbox kopplas enkelt och på 30 sekunder in i bilens serviceuttag (finns i alla bilar) och som finns i kupén, ofta under ratten.
Dosan mäter hur du håller hastigheten, hur hårt du gasar och bromsar, samt hur långt du kör. Premien beräknas sedan efter hur många mil man faktiskt kör. - Den som kör lugnt och få mil kan halvera sin försäkringspremie på det här sättet, säger Andreas Broström, vd för Paydrive.
Istället för de 1000 mil per år som ofta är ett krav bland de stora försäkringsbolagen betalar man alltså bara för de gånger bilen rullar. Står den parkerad en längre tid så sjunker också premien.
- Om din bil står ofta garaget och bara används ibland kommer du också att gynnas av vår digitala bilförsäkring. Den digitala bilförsäkringen är mycket enkel. säger Andreas Broström.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.