7 av 10 betalar för mycket - så undviker du fällan

Sju av tio svenskar betalar för mycket för sin bilförsäkring. Är du kanske en av dem? Paydrive erbjuder en mycket mer rättvis försäkring – där man betalar premie efter körmönster!

Bilförsäkringarna baserar sig på en genomsnittlig förare – vilket ger ett för många orättvist snittvärde och alldeles för hög premie.
Paydrive vill istället belöna dem som kör säkert – och genom att man bara behöver för det antal mil som man faktiskt kör. En dosa under ratten mäter hur du håller hastigheten, hur hårt du gasar och bromsar, samt hur långt du kör – och därefter kan premien justeras månad för månad.
Deras försäkring är enkel att skaffa – och man tecknar direkt den lägsta premien för lugna förare. Det finns ingen bindningstid, och det är lätt att avbryta om man inte är nöjd.
– Den som kör lugnt och få mil kan halvera sin försäkringspremie på det här sättet, säger Andreas Broström, vd för Paydrive. Paydrive erbjuder alltid helförsäkring.
– Förare beter sig olika i trafiken. Vissa kör bra, andra dåligt. Vissa är försiktiga, andra vårdslösa. Det traditionella sättet att bestämma premien för en bilförsäkring har inte så mycket med din individuella körförmåga att göra. Det tycker vi är fel, säger Andreas Broström.Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.