Betala som du kör bilförsäkring runt om i världen

Bilförsäkring med telematik, så kallad pay-as-you-drive, eller betala-som-du-kör, har funnits i många år i flera olika länder men har först nu genom Paydrive AB lanserats på den svenska marknaden.

De största och mest framgångsrika är Progressive Snapshot i USA samt Insure the Box i Storbritannien.

Progressive, som är att av de största bilförsäkringsbolagen i USA, lanserade sin försäkringsprodukt Snapshot 2008 och har nu över 3 miljoner kunder.

Läs mer om Progressive »
Snapshot progressive
Snapshot

Insure the Box, som är den ledande aktören på den Brittiska marknaden, lanserade sin försäkringsprodukt 2010 och hade över 300 000 kunder 2015.

Läs mer om Insure the Box »

Insure the box


Andra exempel är Amaguiz i Frankrike.

Läs mer om Amaguiz »
Amaguiz


Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.