Om oss

Vår idé

Vi tycker att din premie ska baseras på din bilkörning. Inte andras.

Förare beter sig olika i trafiken. Vissa kör bra, andra kör dåligt. Vissa är vårdslösa, andra är försiktiga. Det traditionella sättet att bestämma premien för en bilförsäkring bygger på att enbart gruppera människor efter ålder, bostadsort, bilmodell och andra faktorer som inte har så mycket med din individuella körförmåga att göra. Vore det inte toppen om din försäkringspremie baserades på din bilkörning istället? Det tycker vi! Och det är precis därför Paydrive finns.

Genom Bilboxens inbyggda sensorer registreras dina körvanor och riskfaktorer, till exempel hur mycket du kör, hur snabbt du kör och hur du planerar din körning. På så sätt kan du själv påverka priset på din försäkringspremie. Och du betalar bara för milen du kör. Hur mycket pengar du vill spara, det är upp till dig.

Genom Paydrives samarbete med Telia Sense får du en digital försäkring och uppkopplad bil i ett. När du laddar ner Telia Sense-appen får du massor med smarta funktioner för din bil. I appen och via ”Mitt Paydrive” följer du din körning och håller koll på din försäkring.


Info om Paydrive

Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik. Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

I ett exklusivt samarbete kring hastighetsefterlevnad med trafiksäkerhetsorganisationen NTF arbetar Paydrive för ökad trafiksäkerhet och ansvarfull bilkörning. Därigenom får Paydrive tillgång till den senaste trafikforskningen samtidigt som vi delar med oss av anonymiserad data till forskarvärlden.

Kör försiktigt,

Team Paydrive
Information

Om oss
Paydrive är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen, med särskilt godkännande från Datainspektionen för telematikförsäkring. Paydrive ansvarar för all kundkontakt. Bolaget startades under år 2013 och är ett av Nordens ledande företag inom bilförsäkring som bygger på den nya tekniken i Bilboxen som allmänt går under benämningen telematik.

Gjensidige är exklusiv försäkringsgivare för Paydrives bilförsäkring i Sverige. Bland ägarna återfinns utöver grundaren och tidiga investerare även NFT Ventures och Gjensidige ASA med kvalificerade innehav samt Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Samarbetspartners:
Partners

Länkar:
Dataskydd
Cookiepolicy
Om Paydrive
Paydrive i Media
Vanliga frågor - FAQ
Hitta oss
Postadress
Paydrive AB
Box 38012
100 64 Stockholm

Besöksadress
Rosenlundsgatan 60, 6tr
Stockholm


Kontakta oss

© 2018 Paydrive AB
Paydrive AB, Org nr:556942-1257, Box 38012, 100 64 Stockholm.